Luonto ei valehtele

Luin artikkelin. Kyllä, tämä saattaa tulla yllätyksenä teille, jotka pidätte minua juoppona ja Jumalaa pilkkaavana räyhähenkenä. Kyllä minäkin lukea osaan. Vaikka mieluummin kyllä katselen vain kuvia.

Artikkelin aihe oli kuitenkin tuttua Hynystä. Se nimittäin käsitteli naisen peppua. Mikä niissä miestä oikein kiehtoo?

Men’s Health -lehden haastatteleman professori David Bussin mukaan kyseessä on jo luolamiesajoilta periytyvä ominaisuus. Naisen pakaroiden muoto on merkki hedelmällisyydestä. Ne kutsuvat miestä villiin seikkailuun.

Täyteläinen, muodokas hanuri on merkki siitä, että naaraassa on tarpeeksi rasvaa, jotta hän voi tulla raskaaksi. Pyöreät ja pystyt pakarat puolestaan kertovat naaraan olevan vielä sen verran nuori, että taikina kohoaa ja pulla kypsyy. Eihän entisajan luolamies seksiä huvikseen harrastanut, kyseessä oli aina pyrkimys lisääntymiseen.

 

Näiden syiden lisäksi kyseessä on myös tabu, niin sanottu ”b-rapun”, ”hiilivaunun” tai ”pikku kakkosen” viehätys sänkyhommissa. Luolamies tuskin tätä ajatteli, se on enemmän nykyajan hömpötyksiä. Ja koska kuulun luolamiehiin itsekin, kysyn, että kuka nyt kakkosta haluaa, jos ykköstäkin on tarjolla?

 

Tämän lyhyen alustuksen jälkeen pääsen viimein tärkeämpiin asioihin. Nimittäin edessä oleviin joululahjaostoksiin. Sehän on meille miehille perinteisesti kova paikka.

Totuus on, että naiselle ei kelpaa mikään. Kattilat ja pannut ovat naisen alistamista nyrkin ja hellan väliin, imurista puhumattakaan. Yö- ja alusasut ovat aina vääränlaisia. Jos ostat liian seksikkään alusasun, se on epäkäytännöllinen tai sitten sillä vihjataan, että mies haluaisi naisen olevan seksikkäämpi. Jos ostat arkisemman alusasun, se tarkoittaa koko parisuhteen vesittymistä ja pahimmassa tapauksessa seksin päättymistä. Liian pieni alusasu saa naisen tuntemaan itsensä liian isoksi ja liian suuri alusasu puolestaan kertoo, että mies pitää naistaan läskinä.

Ikinä ei osu kohdilleen, nainen näkee lahjassa aina viestin. Jos puolestaan annat rahaa, olet tylsä, etkä ollenkaan niin romanttinen kuin kukkia päivittäin kotiin kantava naapurin karvakäsi.

 

Neuvon teitä naiset, vaikka sitäkään mies ei saisi tehdä. Kyseessä ei ole viesti. Me huolimme ja haluamme teidät juuri sellaisina kuin te olette. Tärkeintä on, että perse pyörii ja peitto heiluu. Miettikää tätä, kun avaatte joululahjojanne miehenne seuratessa luu kurkussa jännittyneenä vieressä.

Tutkimuksetkin sen kertovat. Kyse on luonnosta. Ja luonto ei koskaan ole väärässä.

 

Jätä kommentti

css.php