Avaimet onneen

Miten kesähattutäti rentoutuu tai purkaa itseään? Naiseuttaan? Sitä, että ahdistaa, on nälkä, ja sitä, kun mies vain makaa sohvalla, piereskelee, kiroilee, katselee urheilua ja ihmettelee ääneen suomalaisten yleisurheilijoiden harrasteluasennetta, vaikka nämä samat arvostelevat kaljamahat eivät pystyisi työntämään edes naisten kuulaa yli kuutta metriä?

Vastaus on, että ei mitenkään.

 

Lähdetäänpä purkamaan helpoimman kautta.

Kun miestä kiroiluttaa, röyhtäyttää tai pieretyttää, mitä hän tekee? Hän kiroilee, röyhtäisee ja pieraisee. Mitä nainen tekee? Hän pidättelee, ja tämä johtaa siihen, että naama näyttää lopulta norsun v***lta. Perkele, eikö tämä ole väärin?

Ei siinä mitään, kyllähän kiroileva, piereskelevä ja röyhtäilevä nainen on hieman arveluttava. Aivan samalla tavalla kun lähibaarissa öykkäröivä ja riitaa haastava nainen, joita ainakin täällä Lappeenrannassa riittää ihan riesaksi asti. Mutta jokuhan tässä kaikessa on päin helvettiä.

 

Miehelle kiroilu, röyhtäily, piereskely ja riidan haasto on ihan hyväksyttävää. Jos mies ei tee näitä edellä mainittuja asioita – ja kuuntele Metallicaa, Iron Maidenia tai jotain muuta huonoa musiikkia – niin joku on pielessä. Hän on balettitanssija, sisustussuunnittelija tai joku muu homoseksualisti tai vähintään olkalaukkuhippi tai sivari.

Samaan aikaan nainen miettii, että onko hän rantakunnossa, onko mekko illan valaistukseen sopiva, vertailee muotojaan ja ulkonäköään muihin naisiin ja hyräilee J. Karjalaisen Oi, mikä ihana ilta -kappaletta ja miettii, että tänään voi tapahtua mitä vaan, vaikka tietääkin, ettei mitään tapahdu.

Naisten pyrkimys hallita kaikkea johtaa totalitääriseen hulluuteen. Siitä seuraa perhesurmia, miesten juoppohulluutta, totaalista alkoholismia ja lopulta silkkaa patoutunutta naisvihaa, joka on pahinta, mitä voi tapahtua.

 

Naiset, ihan oikeasti. Rentoutukaa. Opetelkaa ajattelemaan, että ei kaikkea tarvitse hallita. Olkaa kuin miehet. Kiroilkaa, pieraiskaa, röyhtäilkää ja syökää grilliruokaa.

Se on onnellisen ja paineettoman elämän ydin.

 

2 kommenttia artikkeliin “Avaimet onneen”
  1. avatar Voimaukko sanoo:

    Älä yleistä. Mie viskaan vaikka sinnuu tarvittaessa sen kuusimetriä!

  2. avatar Mirkku sanoo:

    Hmm… Kovinpa oli miehinen näkökulma. Lähestyisitkö itse naista, joka käyttäytyy kuvailemallasi tavalla? Toisille miehille se ensimmäinen pieru 5 vuoden seurustelun jälkeenkin on kauhistus. Eli vika on siis teissä miehissä.

    Kyllä minulle vaan sopii, jos tämä miehet herkistää ja ollaan sitten enemmän samalla aaltopituudella. Tosin en silti itse jaksa katsella miestä, joka pieree, röyhtäilee raapii haaroväliään ja makaa sohvalla…

Jätä kommentti

css.php