Mitä nuoren miehen on syytä muistaa

Jouni Hynynen, KotiteollisuusHuomenta köyhät! Nyt eletään veitsen terällä. Nyt eletään pelon ja kauhun ilmapiirissä.
Mikään ei ole kohdallaan. Jos olen paikalla, olen tiellä. Jos menen ”pois tieltä”, olen välinpitämätön. Ja jos poistun kokonaan paikalta, en rakasta enää ja olen ”mies-sika”.
Olen saanut nauttia elämästä noin 24 päivää. Loppuaika kuukaudesta tulee olemaan helvettiä. Ensin siivotaan ja sitten alkaa silmitön ja mielivaltainen tunteiden vuoristorata.
Kyllä, nyt puhutaan naisesta ja kuukautisista. Tai jos ollaan tarkkoja niin muutamasta päivästä ennen niiden alkamista. Puhutaan helvetistä.

Kuukautiset on naiselle isketty ihan käsittämätön taakka. Hormonit jylläävät, mielialat vaihtelevat vihasta rakkauteen alle sekunnissa ja kaiken tämän päälle on vielä kipujakin. Mutta ei se helppoa aikaa ole miehellekään. Se on aikaa, jolloin miehen täytyy lymyillä nurkissa ja miettiä tekemisiään ja sanomisiaan. Silloin ei röyhtäillä eikä piereskellä. Silloin ei katsota urheilua ja maata sohvalla. Kavereiden kanssa kaljoittelu on täysin pois suljettua. Jos menet pihalle tai autotalliin hääräilemään, sekin on väärin. Kuukautisten aikana mies ei saatana saa tehdä yhtään mitään! Miehen tehtävä on tehdä itsensä, ja koko mieskanta, näkymättömäksi.

Nainen on ihana esine. Kurvit ovat kohdillaan ja se herättää miehessä omituisia tuntemuksia, joita voi panettamiseksikin kutsua. Mutta, nuoret miehet, antakaa minun kertoa teille totuus! Nainen ei olekaan niin yksinkertainen esine kuin voisi äkkiseltään luulla. Nainen on hormonihirviö!
Niin järjettömältä kuin se kuulostaakin, mies alkaa ajan myötä ymmärtää naista ja hänen hormonikiertojaan. Miehen on pakko ymmärtää! Mies ymmärtää, että nainen ei olekaan pelkästään lantio, perse ja tissit. Nainen muuttuu kokonaisuudeksi. Ja tätä kokonaisuutta on mahdoton hallita.
Mies alkaa elää elämäänsä naisen mielialojen mukaan. Suomeksi sanottuna: kun naisella on menkat, miehellä on myös. Ne ilmenevät vain täysin eri tavoin. Kun nainen pitää itsestään, naiseudestaan ja tunteistaan helvetillistä meteliä, huutaa, itkee ja rakastaa samaan aikaan, mies piilottaa oman miehuutensa ja olemassa olonsa kuuden jalan syvyyteen. On pakko tehdä näin, koska muuten mies on ”sika”, ”mulkku” tai muuten vain paska ja hyödytön, eikä osaa tehdä mitään oikein.

Näinhän se oikeasti onkin. Me miehet olemme ”sikoja” ja ”mulkkuja”, mutta meidän täytyy kieltää se jollain salakavalalla juonella. Kukkien vieminen olisi liian yksinkertaista ja läpinäkyvää. Täytyy keksiä jotain muuta.
Ratkaisu on menkkaseksi! Näin nainen tuntee heikkonakin hetkenään olevansa haluttava ja tärkeä ja sinä saat olla rauhassa miehuutesi kanssa edes pienen hetken.

Nimimerkki: Vehkeet veressä -70

– Jouni Hynynen

 

3 kommenttia artikkeliin “Mitä nuoren miehen on syytä muistaa”
 1. avatar Joo-o sanoo:

  Esine. Vittu esine???
  Kyllä sitä tulee taas hieno olo. Nainen on semmonen kiva esine, jolla on tissit, perse ja lantio, mut sen lisäksi se on myös hormoonihirviö. Oikeastaan nainen on kokonaisvaltainen esine! Mutta ihminen? Ei vitussa, ku se on esine.

 2. avatar j sanoo:

  No juu, tärkeintä on tosiaan olla provosoitumatta, kun rouvalla keittää pikkuasioista.

 3. avatar tiina pihliksestä sanoo:

  Voi helvetti Hynynen,
  kui oikeessa ootkaan <3

Jätä kommentti

css.php